vormingen

Er is grote nood aan praktijkvoorbeelden hoe ICT een plaats kan krijgen in ons onderwijs. Om aan deze nood te voldoen, geef ik vormingen voor leerkrachten. Deze opleidingen zijn overdag mogelijk of 's avonds.

Een vorming bestaat uit een tijdsblok van anderhalf uur. Er kunnen verschillende tijdsblokken gecombineerd worden. Een anderhalf uur kost 150 euro, exclusief BTW. Daarbij komt een kilometervergoeding van € 0,34 /km. De inhoud kan achteraf steeds op het internet verder verwerkt worden.

Voor meer informatie kunt u mij altijd contacteren op 0497/57 57 58 of patrick@triangel.be

Ik wil u op voorhand verwittigen: mijn enthousiasme voor ICT werkt aanstekelijk.

Overzicht van de vormingen

  1. Coderen zonder draadjes: 7 praktische lesactiviteiten om met kinderen van de lagere school computationeel te leren denken binnen STEM

  2. Het schooljaar rond met 15 ICdeeTjes: Verwerk belangrijke gebeurtenissen in het jaar met een media-activiteit

  3. Ook jij kan een moderne (school)website bouwen! Maak met Google Sites gratis een moderne website voor jezelf, klas of  school

  4. Tien lesideeën met Google in jouw klas: Gratis programma’s van Google creatief gebruiken in tien gevarieerde lessen voor leerlingen vanaf 10 jaar (bovenbouw)

  5. Strippen is best leuk: Strips creëren met behulp van gevarieerde ICT-tools

  6. Haal meer uit jouw foto's en die van jouw leerlingen: Een verzameling van boeiende lesactiviteiten rond fotografie en media.